10 Aralık 2012

Çilek Mobilya Baby Safari için Avize

Daha öncede burada bahsettiğim avizenin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Mobilyadaki figürleri bire bir aynısını keçeyle avizeye uyguladım.  


Yasemin Hanımın özel olarak istediği avize.








Sizde özel tasarım ürünlere sahip olmak isterseniz, ürünlerde kullanılmasını istediğiniz objelerin resimlerini mail olarak yollayınız.


6 yorum:

  1. çok güzel olmuş:) eline sağlık canımcım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Böyle özel istekler geldi mi bayılıyorum. Onlarla uğraşması bile çok zevkli. Beni düşünmeye, üretmeye sevk ediyor.

      Sil
  2. çalışmalarınıza bayıldım, çok şirinler ellerinize sağlık :) takipçinizim :) aynı hobiyi paylaşan insanları tanımak bana keyif veriyor. sizi tanıdığıma sevindim :) banada beklerim.. www.evimacademy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim evimacademy. Bende sizin ürünlerinizi çok beğendim. Özellikle sarp bebek için yaptıklarınız harika. Takipçinizim artık. Yorumlarla size soracaklarım olacak :) blog işinde çok çok yeniyim malum. Özellikle kargo için süslediğiniz kutuyu nasıl yaptınız ve minleme ne demek oluyor? Merak ettiklerim şimdilik bunlar

    YanıtlaSil
  4. kargo kutusunun yapımı basit aslında.. herpimiz internetten alışveriş yaparız (ben çok yaparım :) ) ben o kargo kutularını atmıyorum. önce yapışkanlı folyoyla kaplıyorum. sonra bebeğin cinsiyetine göre pembe yada mavi kurdela ile kapak kısmını süslüyorum. mimlemeye gelince, takibe aldığımız blog sahipleri arasında mimleniyoruz. mimlendiğimiz konularda (mesela masanızın üzerinde ne var? yada bugün neler yaptınız gibi..) cevap yazıp, bizde başka bloger arkadaşların isimlerini veriyoruz ve onlarda bu sorulara cevap verip başka bloger arkadaşları mimliyor.. böyle devam ediyor.. :) soruların olursa bana mail yoluyla ulaşabilirsin.. sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  5. O zaman beni de mimleyin :)
    Bende bugün saat kutumu süsledim küçük bir sipariş için. Yarın paylaşırım artık. Benim hoşuma gitti. Umarım Tuğba Hanım'da beğenir ve kullanır.

    YanıtlaSil