21 Kasım 2012

SİPARİŞ VE SATIŞ BİLGİSİ

Özenle dikilen keçe bebek şekerleri, bebek mevlitleri ve doğum günleri için istediğiniz figürlerde özel olarak tasarlanmaktadır. Kına gecesi ve düğün için ise nikah şekeri, anı defteri ve kalemi, söz makası, kına gecesi hediyeleri, kına tacı ve el çiçeği isteğinize uygun olarak tasarlanmaktadır. Çocuk odası dekorasyonu için; isme özel olarak hazırlanan kapı süsleri çocuğunuzun odasına uygun renk ve figürlerde yapılır. Ayrıca tavan lambası, abajur, perde süsü, çerçeve gibi ürünleri kapı süsüne uygun olarak hazırlanıp satışa sunulmaktadır.
Ürünlerin fiyatları isim uzunluğuna ve kısalığına, figür zorluğu ve sayısı, ekstra kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Bebek ve nikah şekerlerindeki isim etiketi ve paketleme ücretsizdir.
Tüm ürünler, kaliteli malzemeler kullanılıp elde üretilmiştir. Sizde çocuğunuzun odası ona özel olsun yada sevdiklerinize özel hediyelikler hazırlatmak istiyorsanız 
Adreslerinden bana ulaşıp sipariş verebilirsiniz. Ürünlerin yapımına ücret ödendikten sonra başlanmakta ve en kısa sürede özenle paketlenip adrese gönderilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder